The Unmarked Twilight - Heart Full Of Soul

Vi vill köpa ett hus

Vi har bestämt oss för att köpa ett hus.

Som ni vet så har vi länge velat velat skaffa ett hus. Vi har pratat mycket om det och vi vill väldigt gärna ha ett eget hem och det skulle vara väldigt skönt att äga ett hem och känna att man får göra vad man vill med. Dessutom älskar jag inredning och tycker att det är riktigt, riktigt roligt att få inreda. När man bor i en lägenhet har man inte mycket val. Drömmen är en luftigt hus med öppen planlösning, stora fönster så det alltid är ljus och trevlig i ens hem. Men först måste man ju såklart låna pengar. Vi har ju båda jobb, men jag har lite svajig ekonomi. Efter som jag är vikarie överallt är det inte helt garanterat att jag alltid har jobb. Jag brukar ha jobb, men det är väldigt olika hur mycket timmar jag får varje månad. Men min sambo har ett väldigt bra och stabilt arbete så vi hoppas på att hans ekonomi är den de ser till först på banken. Jag hoppas ju på att få ett fast jobb snart, så vi kanske få vänta tills dess. Men det gör ju ingenting att forska i det och ta reda på hur man ligger till hos banken och så. Jag vill väldigt gärna att vi ska kunna flytta till ett hus snart. Blir kul att ha ett projekt tillsammans där vi kan renovera vårt eget hem. Som sagt älskar jag ju inredning så det kommer bli så kul att få starta om på nytt med sin stil (man växer ju upp och ens stil ändras hela tiden, men det känns som att min stil börjar stabiliseras mer och mer). Jag hoppas verkligen att vi kan få ett godkännande från banken snart.