The Unmarked Twilight - Heart Full Of Soul

Älskar sommaren


Nu är sommaren här! Visst är det härligt. Jag är verkligen en sommarmänniska. Jag går nästan i ide resten av året men vaknar upp på våren när det börjar bli varmare. Sen lever jag järnet under sommaren. Jag gör verkligen hur mycket som helst under sommaren. Jag grillar hur mycket som helst och jag i princip lever på stranden och min diet består till femtio procent av vattenmelon. Jag tycker verkligen inte om hösten. Jag gillar inte när det är dags att ta på sig sin tjocka vinter jacka eller när man behöver byta ut sina bekväma converse-skor till stora stövlar. Jag trivs hellre i jeansshorts och fina vita blusar. Jag tycker det är tråkigt att behöva ha på sig tio lager tröjor för att hålla sig varm. Visst, det är mysigt och sitta inne under hösten och bar kolla på film, dricka te och tända en massa ljus, men jag tröttnar så otroligt fort på det. Speciellt när man bor söder ut i sverige. Vår vinter här är nästan som en enda lång höst. Det blir sällan snö, och när det väl snöar så smälter det oftast redan samma dag. Hade man haft lite mer snö så hade det känns bättre för då hade det blivit mycket ljusare och trevligt istället för konstant grått. Men nu ska vi inte tänka på sådant. Det är sommar och det är nu man ska leva! Man ska äta grillat, grekisk sallad. Man ska gå på konserter och ha det kul tillsammans med sina vänner. Man ska bada så mycket man bara kan och man ska se till att vara ute så mycket i solen som det möjligt. Så kan man njuta av att ha bruna ben och bruna fötter i sina ljusa sandaler och fina vita klänningar hela sommaren.